Ελληνικός «εμφύλιος» στην Σαουδική Αραβία και νικητής ο Ουζουνίδης κόντρα στον Δώνη

Η Αλ Φαϊζάλι του Μαρίνου Ουζουνίδη, νίκησε με 1-0 την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, σε μία αναμέτρηση με έντονο ελληνικό «χρώμα» κι ένα σπάνιο αντάμωμα Ελλήνων προπονητών σε Λίγκα εκτός Ελλάδας ή Κύπρου.

Η Αλ Φαϊζάλι του Εβρίτη τεχνικού πήρε το «τρίποντο» χάρις στο γκολ του Μπόιλ στο 59’, κι ανέβηκε στην 11η θέση με 28 βαθμούς, μακριά πλέον απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Ο Εβρίτης τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της πριν από λίγες εβδομάδες και στα πρώτα τρία παιχνίδια του στον πάγκο της μετράει πλέον δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Απ την άλλη πλευρά η Αλ Φατεχ του Γιώργου Δώνη, ο οποίος προσελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, παρά την ήττα της, παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κάνει πολύ μεγάλα «βήματα» απ’ την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο 51χρονος τεχνικός.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ως τεχνικοί, οι άλλοτε άσοι (αλλά και προπονητές) του Παναθηναϊκού έφτασαν τα 11 ματς, με τον Ουζουνίδη να μετράει 4 νίκες, έναντι 3 του Δώνη, ενώ άλλα 4 παιχνίδια έχουν μείνει στην ισοπαλία.