ΕΠΣ Θράκης: Καθιερώνονται τα back to back παιχνίδια στην Α’ Κατηγορία σε διαφορετικές ώρες από τον κυρίως όγκο των αγώνων

Το σύστημα που εφαρμόστηκε με σχετική επιτυχία στην ΕΠΣ Θράκης το περασμένο Σάββατο με την διεξαγωγή δύο αγώνων το Σάββατο σε διαφορετικές ώρες από τον κυρίως όγκο, μια ώρα πριν και μια ώρα περίπου μετα, θα έχει και συνέχεια.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και την προσεχή αγωνιστική, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS από την ΕΠΣ Θράκης. Αυτή τη φορά ωστόσο η αιτία δεν είναι η έλλειψη διαιτητών αλλά η κοινή έδρα που έχουν δυο ομάδες, οι οποίες αμφοτερες αγωνίζονται εντός έδρας.

Συγκεκριμένα, ενώ ως βασική ώρα έναρξης της αγωνιστικής ορίζεται και για αυτό το Σαββατοκύριακο στις 3.30μμ, η αναμέτρηση Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου – Ελπίδα Σαπών το Σάββατο θα ξεκινήσει στις 2.30μμ ενώ ο αγώνας Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Προσκυνητών στις 4.45μμ.

Και τα δυο αυτά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής, αφού τόσο η Αναγέννηση Ποντίων όσο και τα Παγούρια χρησιοποιούν αυτό το γήπεδο ως έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια τους στον β’ γύρο (χρησιμοποιούσαν εκείνο της Εκτενεπόλ στον α’ γύρο).

Τα άλλα ματς θα διεξαχθούν κανονικά με ώρα έναρξης στις 3.30μμ, όπως και το προγραμματισμένο παιχνίδι της Κυριακής που για αυτήν την αγωνιστική θα αφορά την αναμέτρηση Ατσάλι Αρχοντικών – Πόντος Κομοτηνής.