Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε τρία αγωνίσματα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μετά τους αγώνες του στο Λινιάνο Σαμπιανόρο

Με επιδόσεις κοντά στα ατομικά του ρεκόρ και παρουσία σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχε, συνοδεύτηκε η παρουσία του Δήμου Μιχαλεντζάκη στον πρώτο αγώνα της σειράς World Series που διεξήχθη στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο της Ιταλίας.

Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης το 2016 στο Ρίο και χάλκινος πέρυσι στο Τόκυο, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του, βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία S8 στα 100μ. ελεύθερο, στα 50μ. ελεύθερο αλλά και στα 100μ. πεταλούδα.

Οι επιδόσεις του Μιχαλεντζάκη στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο:
👉 100μ. ελεύθερο: 59.85 (τελικός), 1:00.15 (προκριματικά)
👉 50μ. ελεύθερο: 27.37 (τελικός), 27.33 (προκριματικά)
👉 100μ. πεταλούδα: 1:03.32 (τελικός), 1:05.44 (προκριματικά)

«Αρχίζει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Δημοσθένης. Στον πρώτο του διεθνή αγώνα για την εφετινή χρόνια, έδειξε πολύ θετικά δείγματα και είχε παρουσία σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχε, κολυμπώντας κοντά στα ατομικά του ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τις επιδόσεις του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και στα τρία αγωνίσματα του, γεγονός που μας δίνει πολλές ελπίδες για διακρίσεις στη συνέχεια! Επόμενη αγωνιστική στάση θα είναι το World Series του Βερολίνου, στα τέλη Μαρτίου», δήλωσε ο προπονητής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, Τάσος Καλλιτσάρης, στο επίσημο site της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.