Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η αναβολή σε όλο τον 2ο Όμιλο αλλά όχι (ακόμα) και στον 1ο Όμιλο των ομάδων της Θράκης

Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων και αφού ελήφθη υπόψη αίτημα αναβολής του Μακεδονικού, καθώς και το ιατρικό πρωτόκολλο, αναβλήθηκε ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής Κοζάνη-Μακεδονικός.

Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, προσθέτοντας ότι «εκτός του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αναβλήθηκαν όλοι οι προγραμματισμένοι για τις 16 Μαρτίου αγώνες του ίδιου ομίλου, οι οποίοι μετατέθηκαν για τις 23 Μαρτίου». Παρουσιάζει επίσης πώς διαμορφώνεται πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου, με βάση το οποίο η επόμενη αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί ουτε την προσεχή Κυριακή αλλά την άλλη Τετάρτη 23/3, η μεθεπόμενη την Κυριακή 27/3 και πάει λέγοντας.

Κοιτώντας πάντως την ίδια στιγμή το αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου Ομίλου όπου μετέχουν και οι ομάδες της Θρακης, δεν εμφανίζεται να υπάρχει καμία αλλαγή, ούτε ακόμα έχει επίσημα ανακοινωθεί η αναβολή της αγωνιστικής της προσεχούς Κυριακής και η μετάθεση και αυτής για την Τετάρτη 23/3, ωστε να διεξαχθεί πρώτα το εξ αναβολής Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αλλά με βάση όλες τις πληροφορίες, πρόκειται για τυπική περισσότερο παράλειψη καθώς οι ομάδες έχουν ήδη ενημερωθεί για αυτήν την αλλαγή.