Από «Ξύπνα Βασίλη» μέχρι «Πούλα και φύγε Αυστραλιανό σκουπίδι» στο ξέσπασμα των οπαδών του ΑΟΞ στα social media της ΠΑΕ μετά τη νέα γκέλα στο Βόλο

Ο ΑΟΞ όχι απλά δεν κέρδισε για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά γνώρισε και την ήττα στον Βόλο από τον τοπικό και προτελευταίο στην βαθμολογία Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ξέσπασμα των Ξανθιωτών οπαδών στα social media της ομάδας. Μάλιστα για πρώτη φορά ακούγονται πολλές και έντονες φωνές εναντίον και του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας, παρόλο που έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ.

«Ρε bill papas γ@μw τα λεφτά σου κοπρόσκυλο πλυντηριο πιάτων μας κατάντησες ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ω», ήταν το πρώτο σχόλιο που γράφτηκε στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook κάτω από το γραφικό που ανέβηκε με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

«Αντε ρε παρτε τον π**λο ρε πουθεναδες που ξεφτιλιζετε την ιστορια του ΑΟΞ…Βill Papas πουλα φυγε ρε αυστραλιανο σκουπιδι..», ήταν το δεύτερο μόλις σχόλιο, που αναρτήθηκε με διαφορά δευτερολέπτων.

Μερικά από τα σχόλια που ακολούθησαν:

«Ομάδα μοντέλο, την κάνατε…Μπ##ρδελο….Κοπρόσκυλα όλοι σας….»

«Να βγει αυτο το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ που το παίζει ιδιοκτήτης και να πει τι σκοπούς έχει για την ομάδα !!!! ΣΚΕΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ !!!!»

«Κατάντια. Ο περίγελος της super league 2»

«Η ομάδα δεν είναι παιχνίδι να την αγοράζει οποίος να ναι και να την κάνει ρεζίλι… Αν είναι να υπάρχει αυτή η ομάδα και να είναι έτσι ευχαριστώ δεν θέλω.. καλύτερα να μην υπάρχει ομάδα»

«Ομαδα;; ποια ομαδα;; αυτό το σύνολο δεν ονομάζεται ομάδα αλλά σκορποχωρι. Έχετε μικρινει τον ΑΟΞ όσο δεν πάει!!»

«Ξυπνα Bill, mill,Βασίλη ξυπνα στείλε μπατζανακια, κουνιαδια και γαμπρούς γιατί προκοπή δεν θα δεις με αυτούς.Ακόμη πληρώνεις αυτόν που έκανε αυτό το έκτρωμα;;Κάλεσε έναν έναν τους παίκτες και ρώτησε τους τι φταίει όλοι θα σου πούνε τον ίδιο λόγο.Η λύση είναι μία δώσε το κουμάντο στο ανθρώπο σού, ενας είναι και ο μόνος που σε στηρίζει και δεν πρόκειται να σε πουλήσει για τίποτα, γιατί από το πουθενά αυτός αγάπησε την ομάδα και την θέλει στα μεγάλα σαλόνια.Υ.Γ. Οι παιχταράδες που έφερε ο ειδήμων τον Γενάρη που είναι;;;»

«Ρε βασιλακη καϋλα δεν βλεπεις το πραμα αυτο δεν ειναι ομαδα ολοι οι ποδοσφαιριστες ειναι για το καδο πουλα και φυγε εχεις κανει τον ΑΟΞ μπ##ρδελο»

«Ντροπή σας ρε.. σηκωθείτε και φύγετε όλοι αν σας έχει μείνει λίγο τσίπα»

«Το 90% + δεν αξίζει ούτε να φοράει αυτή τη φανέλα. Ξεφτιλιστείτε όσο μπορείτε, έχετε μπόλικο καιρό μπροστά σας. Του χρόνου εξάλλου σας περιμένουν προσφορές από ομάδες που δεν έχουν λεφτά ούτε για να αγοράσουν φανέλες».

«Ευτυχώς που έφυγε ο μονροι και δεν χάθηκε η χρονιά»

«Ρε παιδιά τι γίνεται; Τα καρναβάλια δεν τελείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα;Συνεχίζουμε τα ρεζιλίκια»

«Ακόμη δεν έφυγε ο μιστερ . Στολτιδης ;φυγε αν έχεις λίγη τσίπα πανω σου. Είχαμε τους περσυνους που ξόδεψαν ένα κάρο ευρώ κ στο φινάλε τίποτα. Ξυπνα Μπιλ κ εμπιστεψου άξιους κ τίμιους ανθρώπους ειδάλλως θα σου τρώνε τα ευρουδακια σου τα λαμόγια…….»

«Διέλυσαν ένα ροστερ που πέρσι έκανε πρωταθλητισμο φέρνοντας όλα τα παλτα και κολλητούς του Στολτιδη και όλο αυτό με τις ευλογίες του αδιαφορου ιδιοκτήτη της ομάδας.Δεν βοήθησαν την ομάδα ούτε στις μεταγραφές, φέρνοντας…..τίποτα..Παλταρες αυτοί που ήρθαν, παλτα και αυτοί που τους έφεραν.Όλοι ανάξιοι για τον ΆΟΞ.Από τον πρώτο στην πυραμίδα μέχρι τον τελευταίο».

«Βάλτε κάνα παιδάκι μέσα βρε ζώα να ψηθεί μπας και αρχίσει να χτίζεται τίποτα για του χρόνου, χάθηκε η χρονιά έτσι κι αλλιώς. Άντε που με βάζετε συνέχεια τα βύσματα που δεν θα βρίσκουν ομάδα ούτε στα τοπικά της Μογγολίας όταν φύγουν. Ξυπνήστε, πριν χάσει εντελώς την υπομονή του ο κόσμος και ψάχνετε να κρυφτείτε στα καλαμπόκια δίπλα στο γήπεδο».

«Ρε Βill τι πίνεις ρε γ@μw την τρελα μου μέσα, ρεζίλι γίναμε!!! εξαφανίσου!!! Εσυ μάλλον ήρθες για ξέπλυμα χρημάτων απο την Αυστραλία και τίποτε περισσότερο, μόνο ζημιά κάνεις ρε bro go home pls we don’t need you any more that’s enough.we can do better ourselves!!!»

Πάντως υπήρξαν και ορισμένα σχόλια που με την σειρά τους ασκούσαν κριτική σε όλους αυτούς που με ευκολία καταφέρθηκαν εναντίον του ιδιοκτήτη. Αναλυτικά:

«Σεβομαι όλες τις απόψεις τον φιλάθλων αλλά το πούλα και φύγε δεν μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος να ρίξη τόσο χρήμα… καλά είναι να οργανωθεί με νέα διοίκηση και σε όλα τα τμήματα με ανθρώπους που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και έχουν γνωριμίες και καλές επαφές με παράγοντες ποδοσφαίρου.. χρήμα υπάρχει καλή οργάνωση στα επόμενα τρία χρόνια να γυρίσει η ομάδα στην Α Εθνική»

«Εσείς όλοι δεν δίνετε 20€ να στηρίξετε τον σύνδεσμο και κράζετε αυτόν που βάζει τα φράγκα.Δεν λέω πολύ βολικό.Παρόλα αυτά η ομάδα είναι χάλια ,συνεχίζουμε.Μόνο ΑΟΞ»