Πανελλήνιο Αγοριών Κ21: Νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση για την ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στην ΕΑ Λαρίσης

Τεράστια νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση πέτυχαν οι έφηβοι της ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στην ΕΑ Λάρισας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η ΑΕ Κομοτηνής χρειαζόταν μόνο νίκη απέναντι στην ΕΑ Λάρισας, για την πρόκριση. Τα αγόρια του Κώστα Δεληγιαννίδη είδαν την ομάδα της Λάρισας να κάνει το 0-1 με 21-25, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Παρ΄όλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” αντέδρασαν, ανεβάζοντας επιπλέον την απόδοση τους, καταφέρνοντας έτσι να ισοπεδώσουν στο δεύτερο σετ την ΕΑ Λάρισας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 25-11.

Στο κρίσιμο τρίτο σετ, η ΑΕ Κομοτηνής μπήκε καλύτερα, φτιάχνοντας από νωρίς μια μικρή διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, κάνοντας έτσι το 2-1 με 25-19, βάζοντας σταθερές βάσεις για την πρόκριση.

Η ανωτερότητα των τυπικά γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο εμφανείς στο τέταρτο σετ, όπου η ΑΕ Κομοτηνής έχοντας ανεβάσει την απόδοση της καθάρισε τη νίκη με 3-1 και 25-11, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση, περιμένοντας να μάθει σε λίγες ώρες τον αντίπαλο της στα ημιτελικά για την πρόκριση στο Final 4.

Τα σετ: 21-25, 25-11, 25-19, 25-11

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κώστας Δεληγιαννίδης) Θεωδορακόπουλος, Πετρίδης Αλ., Πετρίδης Θαν., Σεργιαννίδης, Μπλέτσας (λ), Ράπτης, Χατζηβασιλείου, Χατζηλίδης, Μπαρντακτζιάν.