ΕΠΣ Θράκης: Αναβλήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του φετινού Κυπέλλου

Δεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κλήρωση των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στα γραφεία της ΕΠΣ Θρακης βρεθηκαν εκπρόσωποι μόνο των δύο ομάδων (Πανθρακικός, και Δόξα Γρατινής) ενω απουσίασαν αυτοί από Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟ Κοσμίου.

Ο εκπρόσωπος της Γρατινής ωστόσο έθεσε θέμα να μην διεξαχθούν άμεσα οι δυο ημιτελικοί και ο τελικος, καθώς θα υπάρξει μεγάλη επιβάρυνση στους παίκτες από τα συνεχή παιχνίδια Σαββατοκύριακο-Τετάρτη, αν και μιλάμε για ερασιτεχνες αθλητές.

Με το αίτημα της Δόξας Γρατινής, που πρότεινε οι ημιτελικοί και ο τελικος του Κυπέλλου να διεξαχθούν μετά το Πάσχα, επιφυλάχθηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος του Πανθρακικού που θα έχει τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνικη.

Ετσι, με δεδομένη και την απουσία των υπολοίπων, αποφασίστηκε να αναβληθεί η διαδικασία της κλήρωσης και να πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής οπότε και θα κληθούν να βρεθούν εκ νέου οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ.

Υπενθυμίζεται ότι και στην φάση αυτήν του Κυπέλλου όπως και στα προημιτελικά, οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν διπλούς αγωνες (στους οποίους θα μετρά κανονικά ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ) και οι νικητές των ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό. Συνεπώς χρειάζονται τρεις διαφορετικές Τετάρτες, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχε βιασύνη για την ανάδειξη του κυπελλούχου όπως στο παρελθόν, αφού δεν υπάρχει Κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά ο κυπελλούχος θα μετέχει τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδος.