Α2 Ανδρών: Ματς ζωής ή θανάτου η Ασπίδα με Αξιούπολη, στην ΧΑΝΘ οι Κύκλωπες! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για τα πλέι άουτ επαναρχίζει μετά από διακοπή δύο εβδομάδων το πρωτάθλημα στην Α2 Ανδρών Χάντμπολ.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πλέι άουτ, όπου η Ασπίδα Ξάνθης φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Αξιούπολης σε ματς ζωής ή θανάτου, αφού οι δυο ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ασπίδα έχει 4 βαθμους, η ομάδα του Κιλκίς 2 και ουσιαστικά η Ασπίδα με νίκη θα εξασφαλίσει την παραμονή, με ήττα θα γίνει φαβορί για υποβιβασμό, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας όλα θα κριθούν στο ματς που θα γίνει στο Κιλκίς.

Εξαιτίας της διεξαγωγής αυτού του αγωνα, η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, για τα πλέι οφ, διεξάγεται κανονικά η 3η αγωνιστική με τους Κυκλωπες Αλεξανδρούπολης να ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη και να αντιμετωπίζουν την ιστορική ΧΑΝΘ.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΠΛΕΙ ΟΦ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 12/3, Ωρα 18:00, Κλειστό ΧΑΝΘ:
ΧΑΝΘ – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Θεοδοσίου- Παπούλιας)
Σάββατο 12/3, Ωρα 18:00, Κλειστό Κοζάνης:
ΑΟ Κοζάνης – Φοίβος Συκεών (Λινάρδος- Νικολαϊδης)
Κυριακή 13/3, Ωρα 18:00, Κλειστό Ιωαννίνων:
ΑΟ Ιωαννίνων – ΓΑΣ Κιλκίς (Μαυρίδης- Τομίδης)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 12/3, Ωρα 18:00, Κλειστό Φίλιππος Αμοιρίδης:
Ασπίδα Ξάνθης- Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπέτμαν- Ουζούνης)