Super League: Ακυρώθηκαν ως οφσάιντ τέσσερα γκολ στον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύνρης, ωστόσο σε αυτήν την επιστροφή έζησε κάτι παράδοξο. Είδε τους παίκτες του να βρίσκουν τέσσερις φορές δίχτυα στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά να ακυρώνονται και τα τέσσερα τέρματα ως οφσάιντ, τα τρία μάλιστα μέσω VAR.

Αποτέλεσμα ήταν ο Απόλλων Σμύρνης να μην καταφέρει να πάρει έστω βαθμό, αφού ηττήθηκε με 2-0 εξαιτίας των τερμάτων του Κουλούρη στην αρχή και στο τέλος του δευτερου ημιχρόνου, το πρώτο με πέναλτι. Με αυτήν την νίκη ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 20 βαθμούς, ο Απόλλων αντίθετα παρέμεινε στους 13, τελευταίος και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν είχε στην διάθεσή του σε αυτό το ματς ούτε τον Κομοτηναίο Μακη Μπαξεβανίδη ούτε τον πρώην μπακ της Ξάνθης Χρήστο Λισγάρα. Στο άλλο ματς της αγωνιστικής που διεξήχθη την Δευτέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος με 18 βαθμούς είναι αυτην την στιγμή δεύτερος από το τέλος και αν τελείωνε τωρα το πρωτάθλημα, θα ήταν η ομάδα που θα έπαιζε μπαράζ με την ηττημένη του μπαράζ των δύο πρωταθλητών των ομίλων της Super League 2.