Ενθουσιασμένος ο Πογιέτ με τον Ιωαννίδη, τον καλεί άμεσα στην Εθνική Ομάδα!

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εμφατικής νίκης (3-0) του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ήταν ο Κομοτηναίος Φώτης Ιωαννίδης.

Η top εμφάνιση του 22χρονου επιθετικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το τρίτο γκολ του «τριφυλλιού» που έφερε στην…ούγια τη δική του υπογραφή, ασφαλώς και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» και πήρε live…γεύση από τον νεαρό φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι» σημειώνοντας τρία γκολ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του.

Σύμφωνα με το sdna, ο Πογιέτ όχι απλά σημείωσε το όνομα του Ιωαννίδη στην ατζέντα του, αλλά ενθουσιάστηκε με την απόδοσή του και θα του στείλει άμεσα το γαλανόλευκο – προσκλητήριο εν όψει των δύο φιλικών αγώνων που έρχονται κόντρα σε Ρουμανία (25/3) και Μαυροβούνιο (28/3).

Προσκλητήριο που θα προσφέρει την ευκαιρία στον Ιωαννίδη να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα της Εθνικής Ανδρών, έπειτα από τις συμμετοχές του στις μικρότερες Εθνικές ομάδες, με τον Πογιέτ να βλέπει στο πρόσωπο του μια…φρέσκια επιλογή κι ένα νέο δυνατό στήριγμα στην επιθετική γραμμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.  

Να σημειώσουμε επίσης πως ο νέος εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας, σχημάτισε σύμφωνα με πληροφορίες μας εξαιρετική άποψη και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού κινήθηκε σε υψηλές στροφές στο ματς με την ΑΕΚ και θα΄ναι και το δικό του όνομα μέσα στους «εκλεκτούς» του Πογιέτ, έχοντας πάρει νωρίτερα το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ονδούρα τον Μάρτιο του ΄21.