Γ’ Εθνική: Έκανε την ανατροπή στη Δράμα αλλά έχασε το τρίποντο στο φινάλε η Αλεξανδρούπολη! Τραυματίστηκε ο Πατσιώρας

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ η Αλεξανδρούπολη, έβγαλε αντίδραση ανατρέποντας το 1-0 σε 1-2 κόντρα στον Πανδραμαϊκό, αλλά έχασε το τρίποντο στο φινάλε, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους παίκτες του Μιχάλη Φλώρου στα πρώτα λεπτά, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στα… 18 δευτερόλεπτα. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν πέντε πάσες μετά τη σέντρα της έναρξης, με τον Παυλίδη να ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα από δεξιά του Μπερούκα και τους φιλοξενούμενους να μην έχουν προλάβει να ακουμπήσουν καν τη μπάλα.

Άμεση ήταν η απάντηση για την Αλεξανδρούπολη, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 13′ με τον Ρουμπιέ, πλασάροντας ιδανικά για το 1-1 μετά από ασίστ του Καρακασίδη. Στο 22′ ο Μπινόπουλος θα διώξει το σουτ του Γιαννόπουλου, με τον Πανδραμαικό να πιέζει ασφυκτικά χάνοντας ευκαιρίες με τον Παυλίδη και Μπερούκα, αλλά τους Εβρίτες να σοκάρουν στον βάτο του Ξηροποτάμου. Ο Κώστας πατσιώρας εκτέλεσε απ’ ευθείας φαουλ και ο Μαντζίρης με κάτι σαν τακουνάκι άλλαξε την πορεία της μπαλας που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κιουμουρτζή για το 1-2 στο 37′, με τον πανύψηλο επιθετικό να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική δείχνοντας πως το έχει.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός το ματς ήταν αρκετό πιο νευρικό με τους γηπεοδύχους να προσπαθούν να αυξήσουν την πίεση για την ισοφάριση και τους Εβρίτες να διαχειρίζονται το υπέρ τους προβάδισμα απειλώντας στο 59′ με κεφαλιά του Κονταξη με τον Μπινόπουλο να απεκρούει δύσκολα στην γωνία την μπάλα, με τον Κονταξή στο 76′ να σουταρει εξαιρετικά για το 2-2, ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνας της Αλεξανδρούπολης. Οι Δραμινοί που είναι εξαιρετικοί στην λάσπη στο β΄ μέρος πίεσαν, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Παυλίδη στο 87′ που πέρασε αουτ με το ματς να ολοκληρώνεται με τον τραυματισμό του ¨Αγγελου Πατσιώρα που αποχώρησε με κολάρο (φωτο dramasport).

Η Αλεξανδρούπολη εφτασε τους 20 βαθμούς, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο και αήττητο Αγροτικό Αστέρα στο Φώτης Κοσμάς, σε αναμέτρηση που θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καπεζίδης): Κιουμουρτζής, Ρεβυθόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Τζελίδης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Μπερούκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Παπαγεωργίου (90’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων. (45’ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Άγγ., Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης (62’ Παγωνίδης), Ρουμπιές (70’ Μαλτέζος), Μαντζίρης (62’ Τσιεγγελίδης).