ΕΠΣ Θράκης: Κρίσιμο 24ωρο για την Ενωση Ασωμάτων – Απόσυρση αποφάσισε το ΔΣ αλλά την απόφαση λαμβάνουν οι παίκτες!!!

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ ολοκληρώθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ένωσης Ασωμάτων, μετά και την διακοπή του επεισοδιακού αγωνα του περασμένου Σαββάτου με την Δόξα Γρατινής.

Οπως έχει προαναγγείλει ο σύλλογος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα, μετά από διεξοδική συζήτηση, το ΔΣ της Ενωσης Ασωμάτων προκρίνει την απόσυρση της ομάδας.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στο ThrakiSportS από μέλος του ΔΣ, σε ένδειξη σεβασμού προς τους παίκτες, αποφασίστηκε πριν ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους, γιατί αυτοί είναι οι ερασιτέχνες παίκτες που θα στερηθούν στην συνέχεια την συμμετοχή τους σε αγώνες.

Κατά συνέπεια, το μπαλάκι έχει πεταχτεί στους παίκτες οι οποίοι και θα κληθούν μέσα στο προσεχές 24ωρο να συναποφασίσουν για την τύχη της Ενωσης Ασωμάτων: αν η ομάδα θα συνεχίσει ή αν θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, με ό,τι πειθαρχική κύρωση αυτό συνεπάγεται (αυτόματος υποβιβασμός και χρηματικές ποινές).