Έξαλλος ο Τσαλίκης με διαιτησία Βάτσιου: «Ο πρωταθλητής βγαίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να το χαίρονται»

Φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα ο team manager του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην κάμερα της ΕΡΤ για τον μη καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Βάτσιο πάνω στον Γκάβριτς στην αναμέτρηση της Ξάνθης στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσρπωτό.

Όπως τόνισε μάλιστα δεν ήταν η μοναδική περίπτωση, καθώς τόσο φέτος όσο και πέρυσι το πρωτάθλημα δεν παίζεται 50-50 με τον πρωταθλητή να βγαίνει… «πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πρέπει κάποιοι κύριοι να καταλάβουν σε αυτή την κατηγορία ότι δαπανώνται χρήματα και γίνονται προσπάθειες από πολλές ομάδες. Δεν γίνεται να βγαίνουν πρωταθλητές από τον Δεκέμβριο και από τον Ιανουάριο. Με τέτοιες διαιτησίες όπως του κύριου Βάτσιου που δεν είδε ένα καταφανέστατο πέναλτι που το είδε όλη η Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά, συμβαίνει κατά συρροή φέτος, όπως συνέβαινε και πέρυσι, με κερδισμένες συγκεκριμένες ομάδες. Αν θέλουνε αυτό το πρωτάθλημα, να το χαίρονται».

Για την συνέχεια: «Η ομάδα δεν είναι η Ξάνθη. Δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να το κάνει με ίσους όρους, αλλά δεν μπορούμε να καταφέρουμε ούτε αυτό. Φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι για πιο λόγο να αγωνίζονται κάποιες ομάδες και να δαπανούν χρήματα, όταν ο πρωταθλητής βγαίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η απορία μου μέσα από την εμπειρία μου στα τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο».