Γ’ Εθνική: Με Κουτσούμπα και Μαυρομάτη αλλά και πολλές απουσίες στην Αλεξανδρούπολη ο Άρης Αβάτου

Ένα ακόμη σημαντικό αγώνα, ώστε να μην πει πρόωρα αντίο στο κυνήγι της πρώτης θέσης αλλά και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται ώστε να καθαρίσει την κατηγορία, θέλει ο δεύτερος Άρης Αβάτου, ώστε να εκμεταλλευτεί το άγχος της Αλεξανδρούπολης που καίγεται για το τρίποντο.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή εκτός των άλλων θέλουν να πάρουν και ρεβάνς για την ήττα σοκ του πρώτου γύρου στο Κουτσό και χωρίς ιδιαίτερο άγχος θέλουν να επιστρέψουν με ένα ακόμα τρίποντο στην Ξάνθη.

Ωστόσο στην Αλεξανδρούπολη δεν θα ταξιδέψουν οι μόνιμοι πλέον τραυματίες Βαφειάδης, Σαρηγιαννίδης, Χασάνογλου, Ζοσιμίδης και οι τιμωρημένοι Φούντας και Γκέκας που αποβλήθηκε άδικα με την Δόξα Δράμας. Στα θετικά η επιστροφή του Κουτσούμπα, αλλά και το ντεμπούτο στην αποστολή του Κύπριου επιθετικού Μιχάλη Μαυρομάτη.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου: Νταφόπουλος, Καρα Ισμαήλ, Κουτσούμπας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κωσταρελης, Κοντογιαννίδης, Τσάπαρης, Καρατλίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Μελισσόπουλος, Αραμπατζής, Ψεμματάς, Βασιλακος, Kάρλος, Κουτσός, Κοτόπουλος και Μαυρομάτης