ΕΠΣ Ξάνθης: Ομόφωνη έγκριση απολογισμών και προϋπολογισμού από την ΓΣ και εκτενής συζήτηση για την αποχή των διαιτητών

Το ζήτημα της αποχής των διαιτητών κυριάρχησε κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, που πραγματοποήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Σαλέ των Πηγαδίων.

Για το θέμα αναφέρθηκαν, μεταφέροντας τις απόψεις των διαιτητών, τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Θανάσης Βέλλιος, Δημήτρης Σαββόγλου και Βαγγέλης Κιοτζένης. Υπήρξε διάλογος με το ΔΣ της ΕΠΣ αλλά και τους εκπροσώπους των σωματείων και όλα δείχνουν ότι με την συζήτηση που προκλήθηκε, η οποία αποτελεί την βάση για νέες συζητήσεις, από Δευτέρα θα οδηγηθούμε σε ανατολή της αποχής των διαιτητών που έτσι κι αλλώς λήγει την Κυριακή.

Ουσαστικά υπάρχει μια συμφωνία κυριων ότι θα πρεπει να απομονωθούν αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια, αφού παρατηρείται ότι αυτό συμβαίνει με συγκεκριμένους παράγοντες και ομάδες – ενώ θα τηρούνται κατά γράμμα οι προβλέψεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα για τέτοιες περιπτώσεις παρεκτροπών. Οπως αναφέρει η Ξάνθη Sport, από όπου και η φωτογραφία, στο τελευταίο μέρος της Γ.Σ. το λόγο πήραν ακόμα ο Πρόεδρος του Άρη Πετεινού Φίλιππος Παραστατίδης, ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης της ΑΕΚ Κυψέλης αλλά και ο Καπζά Μουζαφέρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα, ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για το 2021. Ακολούθησε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που ψηφίστηκε επίσης ομόφωνα, ενώ εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022 που υπενθυμίζεται ότι είναι προεκλογική χρονιά για την ΕΠΣ Ξάνθης, αφού του χρόνου τέτοια εποχή αναμένεται να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες ια την ανάδειξη της διοικησης της επόμενης τετραετίας.

Δείτε φωτογραφίες από την Ξάνθη Sport, στης οποίας το φύλλο της Δευτέρας θα υπάρχει και πιο εκτενές ρεπορτάζ…

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "xanthi-sport.gr ...ΑΠΟ TO 1990 ΗΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "F xanthi-s ΗΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ sport.gr ...ΑΠΟ ΑΠΟ TO 1990"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "xanthi-sport.gr ΗΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ...ΑΠΟ sport. TO 1990"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και κείμενο που λέει "xanthi-sport.gr sport ...ΑΠΟ TO 1990 ΗΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"