Οι 10 θρακιώτικες συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου των Τρικάλων

Πραγματοποιείτι την Κυριακή στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου με συμμετοχή άνω των 800 αθλητών και αθλητριών, όπως προκύπτει από τις επίσημες λίστες συμμετοχής. Ανάμεσά τους και λίγοι Θρακιώτες.

Στα 10 χιλιόμετρα έχουν δηλωθεί όλα τα μεγάλα ονόματα της αντοχής, συμπεριλαμβανομένου του πανελληνιονίκη στον Μαραθώνιο Κώστα Γκελαούζου. Από θρακιώτικης πλευράς έχουν δηλωθεί ο Αλεξανδρουπολίτης Δήμος Μαγγίνας, ο Κομοτηναίος Γιάννης Τοροσιάν αλλά και ο Βασίλης Γκορόγιας του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης με τον Γιώργο Μανδράκο του Ρήσσου Κομοτηνής. Επίσης, με την ομάδα του Παναξιακού θα αγωνιστεί ο πρώην πρωταθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάρκος Γκούρλιας.

Στα 8 χιλιόμετρα γυναικών όπου δεσπόζει η παρουσία της Αναστασίας Μαρινάκου του Παναθηναϊκού και της Ισμήνης Παναγιωτοπούλου του ΟΚΑ Καβάλας, δεν υπάρχει θρακιώτικη συμμετοχή, όπως δεν υπάρχει και στα 8χλμ νέων ανδρών και 6χλμ νέων γυναικών, καθώς και στα 6χλμ εφήβων. Αντίθετα, η Αλεξάνδρα Μήλιου του Διομήδη Ξάνθης θα συμμετάσχει στα 4 χιλιομετρα νεανίδων. Οι Νίκος Κολτσακλής και Λουκάς Καϊκας του Ρησσου Κομοτηνής θα λάβουν μέρος στα 4 χιλιομετρα παίδων και οι Ραφαηλία Τουραντζλίδου και Ανδρεάννα Τουμπάκη του Διομήδη Ξάνθης στα τρία χιλιομετρα κορασίδων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSFEED ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ