Super League: Τρίποντο Παναθηναϊκού με σούπερ Ιωαννίδη! «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης», τρίποντο και για Λουτσέσκου

Σπουδαία εμφάνιση του Κομοτηναίου σέντερ φορ του Παναηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, που με δύο γκολ υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με 1-0 με γκολ του Εμβιλά στο φινάλε, με την Ένωση να έχει τραυματία τον Κομοτηναίο αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο με 1-0 χάρη στο γκολ του Κρέσπο.

Στις άλλες αναμετρήσεις, ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Βόλο στην Κρήτη, με τους Θεσσαλούς να μένουν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του πρώην μέσου της Ξάνθης, Μπαριέντος.

Ο Ιωνικός έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και κέρδισε με 2-3 τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη στην αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία, με τον πρώην τεχνικό του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου να θέλει να πάρει τη ρεβάνς για το 0-5 του α’ γύρου.