Πάρτυ τίτλου με… ποντιακά για Σιώπη-Μπακασέτα! Νίκησε την 2η Κόνιασπορ η Τραμπζονσπόρ και πήγε στο +12!!!

Το ολόγλυκο νέκταρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να πιει η Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Τραπεζούντας, στην οποία αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης, έκανε το βράδυ της Κυριακής το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού υπέταξε με 2-1 την 2η της βαθμολογίας, Κόνιασπορ, και την άφησε 12 πόντους πίσω της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Τραπεζούντας το χειμερινό μεταγραφικό της απόκτημα, Έντιν Βίστσα (από την Μπασακσεχίρ) που πέτυχε και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, ένα σε κάθε μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 83ο λεπτό με τον Σικαλέσι αλλά να μην μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η “Τραμπ” πανηγύρισε την 18η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σε σύνολο 25 αγώνων, έχοντας και έξι ισοπαλίες, και με μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως μετράει αντίστροφα για να κόψει πρώτη το νήμα. Ο Σιώπης αγωνίστηκε ως βασικός και σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Μπακασέτας αντκαταστάθηκε στο 71.

Μετά το τέλος του ντέρμπι τίτλου, οι δυο Ελληνες παικτες εγιναν ενα κουβαρι με τους συμπαίκτες τους και χόρευαν… ποντιακά. Αλλωστε μιλάμε για την ομάδα της Τραπεζούντας που έχει σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια…