Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα από τον Θερμαϊκό του Στοΐνοβιτς για την κάκιστη Αλεξανδρούπολη στην χειρότερη περίοδο

Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική αφού η Αλεξανδρούπολη έκανε ίσως την χειρότερη εμφάνιση της σύντομης ιστορίας της και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στη Θέρμη από τον Θερμαικό του πολύ καλού Τίτο Στοίνοβιτς που δεν ήταν καλός οικοδεσπότης για τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Θερμαϊκό Θέρμης μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 28′ με τον Μπαλικτσής με τον Πασιαρδή στο 37′ να κάνει το 2-0 αποτέλεσμα που οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με το καλημέρα του β’ μέρους ο Μπαλικτσής και πάλι στο 47′ καθάρισε τον αγώνα κάνοντας το 3-0 και σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Θεσσαλονικείς το τελευταίο διάστημα έβακε στο 69′ ο Θεοδωρίδης που έγραψε το τελικό 4-0.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος για την Αλεξανδρούπολη δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, αφού με την τρίτη αυτή σερί εκτός έδρας ήττα και την βαρύτερη μετά από 2,5 χρόνια και από τις 20/10/2019 στην Χρυσούπολη (4-0 επίσης), με τους 16 βαθμούς που έχει, έπεσε για πρώτη φορά στην 9η θέση, και στο -3 από την Δόξα Δράμας από την οποία υστερεί και στην ισοβαθμία. Ο αγώνας με το Άβατο που ακολουθεί αποτελεί μονόδρομο και το τρίποντο απαραίτητο, αλλιώς 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Από την άλλη ο Θερμαικός πήρε ανάσα, εφτασε τους 20 βαθμούς και θα πάει για το σημαντικό ματς στο Ορφανι με τον Μέγα Αλέξανδρο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Ασλανίδης με βοηθούς Μαυρογιώργη και Κουτσικανίδη όλοι της ΕΠΣ Πιερίας.
Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Πάνου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Μπούρκας-Δούμας): Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τ. Στοΐνοβιτς, Μουτζούρης, Σιούτας, Αναστασιάδης, Πασιάρδης, Πουρνάρας, Δημητριάδης, Μπαλικτσής, Θεοδωρίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Φλώρος): Παπαδόπουλος, Δορουγιδένης, Τσιτσεκίδης (45’ Μαλτέζος), Παπαγεωργίου (72’ Λίτσιος), Μπαρμπαγιάννης, Αγγ. Πατσιώρας (72’ Σιδηρόπουλος), Κ. Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν (75’ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης (45’ Μαντζίρης), Σιώπης, Ρουμπιές