Χωρίς να ενθουσιάσει πάτησε γκάζι στο φινάλε και πήρε το τρίποντο ο ΑΟΞ! Κομβικό το αυτογκόλ του Εμπουσί

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο ΑΟΞ κόντρα στον Πιερικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και πλησίασε στους 7 βαθμούς και πάλι την πρωτοπόρο Βέροια.

Σε άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι οι παίκτες του Zoran Vulic βρήκαν απέναντί τους μία ομάδα με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39′ με αυτογκόλ του Eboussi έπειτα από σέντρα του Gavric. 

Ο ΑΟΞ συνέχισε να αναζητά το γκολ στο 2o ημίχρονο και τελικά τη νίκη της ομάδας σφράγισε ο Τσέλιος στο 86′, αξιοποιώντας από κοντά το γύρισμα του Gavric, για να έρθει και το 3-0 με σκόρερ τον Δεληγιαννίδη στο 90’+2′. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (ΕΠΣ Γρεβενών) με βοηθούς τους Αναστάσιο Φράγιο και Νικόλαο Τοροσιάδη, ενώ 4η διαιτητής ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Izzo, Δεληγιαννίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90’+1’ Παπάζογλου), Gomez, Τσέλιος (90’+1 Τσιλιγγίρης), Gavric (90’+1 Κρητικός), Monrose (82′ Ginsari), Διαμαντόπουλος (73′ Ali Baba). 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Eboussi, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Χαρτσιάς (88′ Κριμιτζάς), Μηλιώτης, Sudar (71′ Φωκαΐδης), Τόσκας, Ντίνας (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος (71′ Ζαφειράκης), Κανούλας (71′ Bouoli).