Διακρίσεις για αθλητές από Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και Διομήδη Ξάνθης στους Αμπελόκηπους

Με μεγάλη συμμετοχή και αρκετά ατομικά ρεκόρ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η 2η ημερίδα κλειστού στίβου της σεζόν για την Βόρεια Ελλάδα, στο προπονητήριο «Τασούλα Κελεσίδου» των Αμπελοκήπων στην θεσσαλονίκη.

Την πιο σημαντική διάκριση πέτυχε ο Γιώργος Σιγλίδης. Ο ρίπτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την 1η θέση στην σφαιροβολία Κ18 με επίδοση 14.96μ.

Στο ίδιο αγώνισμα και από τον ίδιο σύλλογο ο Ζαφείρης Τζελιπγιώτης κατέλαβε την 9η θέση και ο Χρυσοβαλάντης Κανοτζιαν κατέλαβε την 12η.

Μένοντας στις ρίψεις, η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 12.16μ κατέλαβε την 2η θέση.

Στα 60 μέτρα γυναικών δεύτερη ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με χρόνο 7.72. Η Κωνσταντίνα Σφακιανάκη από τον ιδιο συλλογο τερματισε 7η με 8.18.

Στα 60 μέτρα με εμπόδια ανδρών ο Αντωνης Τσαμπουρας με 9.09 τερμάτισε 5ος και ο Τασος Ντάλαρης με 9.26 εκτος, αμφότεροι του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.

Ο Κώστας Μητρομάρας του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής κατέκτησε την 4η θέση στο τριπλούν με 13.93μ και την 7η θέση στο μηκος με 6.59μ, όπου ο Παυλος Εμμανουηλίδης του Διομήδη Ξάνθης μς 6.25 κατέκτησε την 2η θέση για τις ηλικίες Κ18.