Επετειακή φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου!

Η Ασπίδα Ξάνθης θα παρουσιάσει τη νέα επετειακή φανέλα κόντρα στο παιχνίδι με τον Ζέφυρο το μεσημέρι της Κυριακής 6/2 (15:45), στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Όπως αποκαλύπτεται στην φωτογραφία, στο πίσω μέρος της φανέλας κάτω από τον αριθμό των παικτών αναγράφεται το «100», ενώ ενδιάμεσα με μικρότερα γράμματα γράφει 1922-2022. Το ίδιο λογότυπο υπάρχει και στο σορτσάκι, αλλά και ύψος του στήθους και προς τα δεξιά.

Η ενημέρωση της Ασπίδας:

«1922-2022 ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Η φετινή χρονιά αποτελεί σταθμό για τον ιστορικό μας σύλλογο αλλά και για την αθλητική ιστορία της Ξάνθης.Συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ αποτελεί το πιο ιστορικό σωματείο της Ξάνθης και είναι ένα από τα πιο ιστορικά της Θράκης γενικότερα. Για χρόνια ολόκληρα το όνομα της ΑΣΠΙΔΑΣ συνδέθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες. Με την πάροδο των χρόνων στον σύλλογό δημιουργήθηκαν Τμήματα καλαθοσφαίρισης (basketball) και χειροσφαίρισης (handball) με αξιοπρόσεκτη παρουσία και σημαντικές επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα και στα τμήματα υποδομής.
Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας και των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται αυτή τη χρονιά στο αυριανό παιχνίδι με τον Ζέφυρο θα γίνει η παρουσίαση της επετειακής εμφάνισης της ομάδας μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Σημαντικός συμπαραστάτης της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας εδώ και 22 χρόνια είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών ATHLOS SPORTSWEAR που επιμελείται τις εμφανίσεις όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων με σύγχρονο στιλ, απαράμιλλη καλαισθησία, διαθέτοντας όλα εκείνα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την καλύτερη απόδοση των αθλητών μας.
Τους ευχαριστούμε πολύ!»