Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από την ομάδα της καρδιάς του ο Νεκτάριος Κοτόπουλος του ΑΟΞ

Την σπουδαία μετακίνηση του διεθνή με τις ελπίδες επιθετικού της Ξάνθης Νεκτάριου Κοτοπουλου ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThrakisportS προ ημέρών.

Ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος 12/9/2002) μετά από μια πενταετία στην Ξάνθη όπου όπως και τα περισσότερα παιδιά δεν πήραν τις ευκαιρίες που θα περίμεναν και ένα εξάμηνο δανεισμό στην Ιεράπετρα πέρυσι (1 γκολ), φέτος αγωνίστηκε σε μόλις 8′ λεπτά και έτσι προτίμησε να αγωνιστεί στην ομάδα της οικογενείας του τον Άρη, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και να πάρει χρόνο συμμετοχής βοηθώντας και τον ‘Αρη να διεκδικήσει μεχρι τέλους το όνειρο της ανόδου…

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο. Μετά από 5 χρόνια στα τμήματα υποδομής κ στην μεγάλη ομάδα του ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Νεκτάριε σε καλωσορίζουμε κ σου ευχόμαστε να είσαι υγιής κ να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.