Μόνο τα διαρκείας για το ντέρμπι της Ξάνθης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή στις 20:00 στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2 (LIVE ThrakiSportS).

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, μόνο οι κάτοχοι διαρκείας που τα έχουν προμηθευτεί έως και τις 27 Δεκεμβρίου θα έχουν δικαίωμα εισόδου, εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του COVID-19, εξακολουθεί να επιτρέπεται μόνο 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι, για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας (Κυριακή 06/02), δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που τα έχουν προμηθευτεί έως 27/12.

Διευκρινήσεις:

  • Οι κάτοχοι διαρκείας Α1-Β1-Γ1, εισέρχονται από την θύρα Β1.
  • Οι κάτοχοι διαρκείας Α, εισέρχονται από την θύρα Γ και παραμένουν εκεί.
  • Οι κάτοχοι διαρκείας Β-Γ, εισέρχονται από τις θύρες Β-Γ.

Ζητούμε την κατανόησή σας, ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε γρήγορα πίσω στο γήπεδο, όλοι ασφαλείς!

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι την Κυριακή  (06/02) και ώρα 15:00. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα Β-Γ.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται ταυτότητα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου».