Βασίλης Τοροσίδης και Λουτσιάνο ντε Σόουζα είδαν από την κερκίδα στου Ρέντη το Ολυμπιακός Β – ΑΟ Ξάνθη

Δυο μεγάλες μορφές που έχουν φορέσει την φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Ξάνθης ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στην κερκίδα στο προπονητήριο στου Ρέντη και παρακολούθησαν τον αγωνα Ολυμπιακός Β – ΑΟ Ξάνθη.

Ο Ξανθιώτης πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης εμφανίστηκε στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του αγωνα, μαζί με την γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου και τον παλιο του συμπαίκτη Γιάννη Μανιάτη.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, ο οποίος επέστρεψε κι ως βοηθός προπονητή στον ΑΟΞ.

Στο ημίχρονο ο Λούτσι κατέβηκε στο σημείο όπου ήταν ο Τόρο και οι δυο τους συζήτησαν για διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία και ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ομάδας, μπροστά στα μάτια των Μπιλ Πάπας, Χρήστου Καραγκιοζέλη και Κώστα Τσαλίκη που ήταν μερικές σειρές πιο πίσω τους.

Ο Ξανθιώτης πρωην αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, εξαιρετικά διαβασμένος, εκτίμησε ότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι ο Γκουστάβο Πογέτ με τον Λουτσιάνο να φαίνεται έκπληκτος με την εξέλιξη και έμμεσα να εκφράζει την διαφωνία του για αυτήν την απόφαση.