Super League 2: Από την Αλεξανδρούπολη στον Βόλο και αντίπαλος του ΑΟΞ ο Νάσης Στοϊνοβιτς

Μετά την φυγή του πατέρα του από την Αλεξανδρούπολη, τον ίδιο δρόμο διάλεξε και ο Νάσης Στοϊνοβιτς, που παρά το ασφυκτικό πρέσιγκ ομάδων της Γ’ Εθνικής και κυρίως του Νέστου Χρυσούπολης και του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Παρ’ όλα αυτά, ο ταλαντούχος παίκτης θα συνεχίσει στην ιστορική Νίκη Βόλου στον Βόρειο όμιλο της SL2 και εκ των αντιπάλων της Ξάνθης.

Η ομάδα του Βόλου την Τετάρτη αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β’ του Παμπλο Γκαρσία, τον οποίο αντιμετώπισε πριν ένα χρόνο για το κύπελλο στην Τούμπα φορώντας την φανέλα της ΑΕΛ. Ωστόσο δύσκολο να προλάβει να είναι στην αποστολή και να αγωνιστεί.

Ο 18χρονος κεντρικός χαφ σύμφωνα με το soccerpractor, αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ φέτος και ιδίως το τελευταίο διάστημα, ξεχώρισε στη Γ΄Εθνική με τη φανέλα της Αλεξανδρούπολης έχοντας σε 14 παρουσίες και 2 γκολ. 

Ο γιος του προπονητή Ζόραν Στοϊνοβιτς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, συνέχισε στα 13 του σε αυτές του ΠΑΟΚ όπου έγινε και αρχηγός στα Κ15 και ακολούθησαν η Δόξα Γρατινής, οι ακαδημίες της Νυρεμβέργης, η Λάρισα όπου έκανε και ντεμπούτο πριν ένα ακριβώς χρόνο για το κύπελλο, η Τρίγλια όπου ήταν δανεικός και η Αλεξανδρούπολη το τελευταίο εξάμηνο.