Επίσημο ντεμπούτο στην Τούμπα για τον 17χρονο Κομοτηναίο Νάση Στοΐνοβιτς με την φανέλα της ΑΕΛ

Την ευκαιρία που περίμενε αρκετές εβδομάδες και σε γνώριμο περιβάλλον πήρε ο 17χρονος Νάσης Στοΐνοβιτς, που έκανε ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες στην βαριά ήττα της Λάρισας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδας με 5-0.

Ο Στοΐνοβιτς που είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 2003, ήταν αρκετές φορές φέτος στην αποστολή της ΑΕΛ χωρίς να αγωνιστεί, με τον Αλέκο Τάτση που πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και να τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή στο 82′ αντικαθιστώντας του Ουρουγουανό Κολομπίνο.

Ο γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζόραν, η μοίρα το έφερε να αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, την φανέλα του οποίου φορούσε σχεδόν μια τριεετία από τα 13 του όταν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, οδηγώντας ως αρχηγός την ομάδα του δικεφάλου σε αρκετές επιτυχίες.

Φέτος ο Νάσης επέστρεψε από την Γερμανία στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην Νυρεμβέργη, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού ενώ πλην ΠΑΟΚ και Νυρεμβέργης αγωνίστηκε και στην Δόξα Γρατινής.

Πλέον κάνοντας το ντεμπούτο ελπίζει ότι θα πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του στον αγώνα ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ αλλά και στο πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα ο Δικέφαλος επικράτησε στην Τούμπα με 5-0, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Τζόλη, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Κρμέντσικ και Ίνγκασον συμπλήρωσαν το καρέ των τερμάτων για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.