Περισσότερος κόσμος στο ντέρμπι του Γ’ Τοπικού της ΕΠΣ Ξάνθης παρά στο Arena των Πηγαδίων για τα ματς του ΑΟΞ!!! (+photos)

Ο ΑΟΞ με το ζόρι φέρνει κόσμο στο γήπεδο. Μπορεί αυτήν την περίοδο λόγω της πανδημίας να υπάρχει περιορισμός μόνο για τα διαρκείας και μόνο για περίπου 700 άτομα, αλλά ούτε αυτό το νούμερο πηγαίνει στο γήπεδο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών.

Και αυτό δεν είναι ένα φαινόμενο σημερινό, μετά τα αλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα. Τόσοι (λίγοι) πήγαιναν και πριν τεθεί ο φετινός περιορισμός στο 10% της χωρητικότητας. Ακόμα και οταν η ομάδα φαινομενικά πετούσε, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, ο φίλαθλος κόσμος της γύριζε την πλάτη.

Την ίδια ώρα, το πρωί της περασμένης Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον ΑΟ Μύκης και τον ΑΟ Κότινο, δηλαδή σε ματς της χαμηλότερης κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, βρέθηκαν σίγουρα πάνω από 500 άτομα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσων παραβρέθηκαν.

Κάποιοι λένε και για χίλια, αλλά ο αριθμός ακούγεται ακραία μεγάλος. Αλλά και το 500 ή 600 δεν είναι μικρός αν αναλογιστεί κανείς την κατηγορία, την ώρα που στον επαγγελματικό ΑΟΞ πηγαίνουν με το ζόρι 200-300 άτομα, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει άπαντες στον ΑΟΞ. Γιατι μιλάμε για ένα γήπεδο-στολίδι που δεν τιμά με την παρουσία του ο κόσμος.

Την ίδια ώρα είχαμε τόσες εκατοντάδες άτομα (όλων των ηλικιών) σε γήπεδο χωρις κερκίδα, με τον κόσμο να το κατακλύζει τριγύρω, να κάθεται πάνω σε καρότσες ή να σκαρφαλώνει ακόμα και σε δέντρα, όπως κατέγραψε ο φακός του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη. Δίψα από τον κόσμο της Ξάνθης για ποδόσφαιρο υπάρχει, οπότε η ΠΑΕ οφείλει να αναλύσει τις πταίει και δεν έρχεται στο γήπεδο – γιατί χωρίς κόσμο στο πλευρό σου, δεν πας πουθενά…

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο