Τα αποτελέσματα των θρακιωτών αθλητών και αθλητριών στην πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου της χρονιάς

Το πανελλήνιο ρεκόρ της Νικολέτας – Μαρίας Αντωνιάδη ήταν η κορυφαία στιγμή της πρώτης ημερίδας κλειστού στίβου της χρονιάς, το πρωί του Σαββάτου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη θρακιώτικη συμμετοχή, ούτε η μόνη θρακιώτικη επιτυχία.

Στον αγώνα των 60 μέτρων με εμπόδια για αθλήτριες ηλικίας κάτω των 18 ετών που η πρωταθλήτρια των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου έκανε με 8.52 το πανελήνιο ρεκόρ, την τρίτη θέση κατέκτησε η Αριστέα Δαστερίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με επίδοση 9.23. Δεύτερος και ο Νικος Δαστερίδης του Εθνικού στα 60 μέτρα με εμπόδια Κ16 με επίδοση 9.18 ενώ στο αντίστοιχο αγωνισμα των ανδρών όπου πρώτευσε ο Δραμινός Κώστας Δουβαλίδης, ο Αντωνης Τσαμουρας του ΠΑΣ Πρωταθλητών ήταν 7ος.

Δεύτερη και η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα 60 μέτρα γυναικών με επόδοση 7.73, βρέθηκε πίσω μόνο από την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου του Αλέξανδρου Μακεδονίας που έτρεξε την απόσταση σε 7.56. Στην 19η θέση η Κωνσταντίνα Σφακιανάκη, επίσης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.

Στην σφαίρα γυναικών η Ιωάννα Αραμπατζή του Εθνικού Αλξανδρούπολης κατέκτησε την 4η θέση με 11.16μ ενώ η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου του ίδιου συλλόγου την 6η με 10.58μ. Στην 7η θέση ο Γιωργος Σιγλίδης, επίσης του Εθνικού, στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών.

Στα 60 μέτρα εμπόδια γυναικών Κ16 η Ευαγγελία Μπογιάννη κατέκτησε την 7η θέση και η Αλεξάνδρα Γκαρά την 19η, αμφότερες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο Κώστας Μητρομάρας του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής κατέκτησε την 6η θέση στο μηκος και την 5η στο τριπλούν, στο οποίο ακυρώθηκε ο Κώστας Πάντσιο του Ρήσσου Κομοτηνής.

Τέλος, στο επικοντώ ανδρών ο Τάσος Νταλαρης του ΠΑσ Πρωταθλητών Κομοτηνής κατέλαβε την 10η θέση.