ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφική ενίσχυση με Πεταλωτή για τον Ορέστη Ορεστιάδας

Στον Ορέστη Ορεστιάδας από την Ένωση Αλεξανδρούπολης θα συνεχίζει ο Χρήστος Πεταλωτής αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου στη χειμερινή περίοδο.

Επιστροφή στο τοπικό ποδόσφαιρο για τον 23χρονο αμυντικό (γεννημένος στις 20/4/1999) Χρήστο Πεταλωτή μετά από δύο χρόνια όπου ανήκε στην Αλεξανδρούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Ορέστη:

Σημαντική, για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού του, θεωρείται η μεταγραφική κίνηση του Ορέστη, να αποκτήσει κατά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου 2022, τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Χρήστο Πεταλωτή, από την Ένωση Αλεξανδρούπολης. Ο Χρήστος Πεταλωτής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ή και ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ξάνθη, στης οποίας την ομάδα U19 αγωνιζόταν μέχρι το 2019, οπότε μεταγράφηκε στον Εθνικό Αλεξ/πολης. Από τον Εθνικό μεταγράφηκε σε ομάδα Β΄ Εθνικής της Γερμανίας, από την οποία επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου Β’ Εθνικής. Από το καλοκαίρι του 2020 ήταν ποδοσφαιριστής της Ένωσης Αλεξανδρούπολης (Γ΄ Εθνικής).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ορέστη και του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να επιτύχει τους φετινούς στόχους της και να βοηθηθεί και ο ίδιος.