Pre League: Παραδειγματική τιμωρία του Αριστοτέλη ζητάει ο Άθλος Ορεστιάδας με καταγγελία στην ΕΟΠΕ

Την έντονη απογοήτευση τους και τον εκνευρισμό τους για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League εξέφρασε με καταγγελία στην ΕΟΠΕ ο Άθλος Ορεστιάδας.

Οι Εβρίτες, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στην Ελληνική Ομοσπονδία, αναφέροντας ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με υπεράριθμους φιλάθλους, ενάντια στο υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε όλα τα γήπεδα.

Επιπλέον, με διαρροή του ο Άθλος Ορεστιάδας κάνει λόγο για μέλος της διοίκησης, το οποίο ντροπιάζει την ομάδα του Αριστοτέλη, καθώς υβρίζει τους ανθρώπους του Άθλου Ορεστιάδας, τόσο κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, όσο και με αναρτήσεις του στα social media, με τον οποίον τα πράγματα έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Τέλος, την δυσαρέσκεια τους και την τιμωρία των διαιτητών, Βασιλειάδη και Σταυριανίδη, ζήτησε από την ΕΟΠΕ, ο Άθλος Ορεστιάδας, για τη διαχείριση της αναμέτρησης, τόσο στο θέμα των φιλάθλων όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με πολλά λάθος σφυρίγματα.