Super League: Απίστευτο κάζο της ΑΕΚ που ξαναέχασε με ανατροπή στην έδρα της! Παράπονα για φάουλ στον Μάνταλο στο πρώτο γκολ

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ότι ακριβώς είχε γίνει λίγες μέρες πριν με τον ΟΦΗ και και πλαλι προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε με 1-2.

Βασικός για την Ένωση ήταν ο Κομοτηναίος αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος, που τροφοδότησε στο 44′ τον Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό μετά από ωραίο σλάλομ να σημαδεύει σωστά για το 1-0, λίγο πριν την ανάπαυλα. Φανέλα βασικού πήρε και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης, Στράτος Σβάρνας, στη θέση του δεξιού μπακ.

Η Ένωση για ακόμα μια φορά πλήρωσε τα μεγάλα προβλήματα στην άμυνά της, καθώς στο 79′ ο Μάνταλος έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ, αλλά με την άμυνα να είναι ανεξήγητα προωθημένη ο Καρέλης έφυγε πίσω από τη σέντρα και με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με φανταστικό σουτ ο Μεντόσα στο 84′, στένοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Τσιντώτα για το 1-2 και χαρίζοντας στους Αγρινιώτες ένα ιστορικό τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Ένωση έπεσε στην 3η θέση με 33 και ο Παναιτωλικός έφτασε τους 18 πόντους και την 9η θέση σε ισοβαθμία με τον Βόλο, που έχει και ένα ματς λιγότερο.