Γ’ Εθνική: Τα δοκάρια και ο Μπινόπουλος έδωσαν το βαθμό με το Παραλίμνιο στην Αλεξανδρούπολη! Άγγιξαν την ανατροπή στο φινάλε οι Εβρίτες

Δεν κατάφερε να επαναλάβει ότι και πέρυσι η Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου μένοντας στο 1-1, αποτέλεσμα που αδικεί τους Σερραίους που ήταν καλύτεροι κυρίως στο πρώτο μέρος έχοντας και δυο δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με τον Μπινόπουλο κάτω από τα δοκάρια, είχαν παθητικό ρόλο στο πρωτο μέρος και στο 26′ ο Καρυοφύλλης σημάδεψε το δοκάρι του Μπινόπουλου με αριστερό σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά. Οι Εβρίτες απείλησαν στο 30′ με ένα σουτ του Σιώπη δεν ανησύχησε τον Σαββίδη. Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων ήρθε στο 44′ με τον Μπινόπουλο να αποκρούει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν κάπως πιο βελτιωμένο θέαμα με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης να έρχεται στο 59′ λεπτό όταν ο Καρυοφύλλης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπινόπουλο κάνοντας το 0-1. Στο 69′ οι Σερραίοι απείλησαν και πάλι με τον Καρυοφύλλη αλλά ο Μπινόπουλος έδειξε σε ετοιμότητα. Στο 69′ από κόρνερ του Καρακασίδη ο Τσιεγγελίδης που μπήκε πριμ ένα πεντάλεπτο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι θα σημαδέψουν για δεύτερη φορά το δοκάριμε τον Καρυοφύλλη, ενώ στο 90′ ο Γκαβανόζης που πέρασε ως αλλαγή από πλεονεκτικη θλέση αντί να σουταρει έδωσε πάσα στον Παγωνίδη που κόπηκε η μπαλα έφτασε στον Πατσιώρα που σούταρε άστοχα με το σκορ να μένει 1-1 και να αφήνει τις δυο ομάδες κοντά στην ζωνη του υποβιβασμού.

Στους 14 βαθμούς έφτασαν οι Σερραίοι που την Τετάρτη πιθανότατα λόγω Covid δεν θα αγωνιστούν με την Δόξα Δράμας, ενώ 13 βαθμούς έχουν οι Εβρίτες, που σε ένα σημαντικό αγώνα ταξιδεύουν στο Ορφανι όπου κόντρα στον προτελευταίο Μεγα Αλέξανδρο θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να διατηρησει το εκτός έδρας αήττητο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Μπινόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Αγγ. (63’ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Κων., Μαλτέζος (63’ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης (89’ Γκαβανόζης), Ρουμπιές (89’ Παγωνίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Σαββίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Πιτσόλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Θεοδωρίδης, Ελέζι, Λιάρας, Τζαπέγια