Πρώην παίκτες σε ομάδες της Θράκης μεταξύ των 26 προσφευγόντων κατά 9 ΠΑΕ, του υφυπ. Αθλητισμού και της ΕΕΑ

Τα ονόματα των 26 πρώην ποδοσφαιριστών, μερικοί από τους οποίους έχουν περάσει και από την Θράκη φορώντας τις φανέλες ομάδων της περιοχής, που στρέφονται κατά εννέα ΠΑΕ, του υφυπουργού αθλητισμού και της ΕΕΑ καθώς και τα αιτήματα τους φέρνει στη δημοσιότητα το “Soccer Plus”.

Πρόκειται για μέλη της ΚΕΠ (Κινησης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) που προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταθέτοντας δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιώργο Παναγόπουλου, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΕΛ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΟΦΙ, ΚΑΒΑΛΑ και κατά της ΓΓΑ, του Υφυπουργού Αθλητισμού, της ΕΕΑ κλπ ζητώντας την προσωρινή επιδίκαση των οφειλομένων, την συντηρητική κατάσχεση της κρατικής χρηματοδότησης από το στοίχημα και την μεσεγγύηση των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ.

Αναμεσα στα ονοματα υπάρχουν αυτά του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Κώστα Καπετάνου, του πρώην παίκτη της Ξάνθης Μανώλη Παπαστεριανού, του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Γιάννη Χλωρού και του πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και της Ασπίδας Ξάνθης Δημήτρη Γελαδάρη. Ολοι τους και άλλοι 22 στρέφονται κατά σειράς ομάδων, της ΕΕΑ και του υφυπουργείου Αθλητισμού. Κανείς από τους αποδέκτες δεν είναι από την Θράκη.

Ακολουθούν αποσπάσματα της αίτησης, όπως τα δημοσίευσε το Soccer Plus: