ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή στο παιδικό, κανονικά μέχρι νεωτέρας το ανδρικό

Κανονικά μέχρι νεωτέρας θα διεξαχθεί η αγωνιστική δράση στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου το Σαββατοκύριακο, πλην του παιδικού πρωταθλήματος στο οποίο η δράση αναβάλλεται.

Βέβαια, αυτή η δράση δεν περιλαμβάνει και πλήρη δραστηριότητα. Ουσιαστικά μόνο ένα παιχνίδι έχει προγραμματιστεί ανάμεσα σε Ακρίτα Δαδιάς – ΑΟ Αρίστεινου για την Β’ Κατηγορία, ένα από τα αναβληθέντα που υπολείπονται για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες.

H απόφαση για το αν θα αναβληθεί εκ νέου αυτό το ματς ή όχι θα ληφθεί την Παρασκευή, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα στις δυο ομάδες. Τα άλλα αναβληθέντα ματς σε Α’ και Β’ Κατηηορία έχουν οριστεί το άλλο Σαββατοκύριακο.

Στην ΕΠΣ Έβρου είχαν προνοήσει και έτσι κι αλλιώς δεν είχαν ορίσει μετά την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων πολλά παιχνίδια, δεδομένων και των κακών καιρικών συνθηκών που συνήθως επικρατούν τέτοια εποχή στην περιοχή.

Σε σχέση με το παιδικό πρωτάθλημα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, με αίσθημα ευθύνης για την διασφάλιση  της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομών Κ10, Κ12, Κ14 & Κ16 για το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιανουαρίου 2022.