Super League 2: Χαμός με τουλάχιστον 50 κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες, κανένα δεν έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ Ξάνθη

Αρκετές ομάδες της Super League 2 έχει πλήξει ο κορoνοϊός. Τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν από τη 10η αγωνιστική, με τα δύο εξ αυτών λόγω κορoνοϊού, ωστόσο αρκετές είναι ακόμα οι ομάδες που έχουν εμφανίσει, άλλες περισσότερα κι άλλες λιγότερα, κρούσματα coovid-19 στη δεύτερη κατηγορία. 

Το Διαγόρας-Εργοτέλης που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα (30/12) αναβλήθηκε μετά τα εννιά κρούσματα στην ομάδα της Ρόδου.  Το ίδιο και το χθεσινό Ηρόδοτος-Επισκοπή, καθώς οι γηπεδούχοι εμφάνισαν 11 κρούσματα κορωνοϊού!

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός B’ έπαιξε στη Ζάκυνθο έχοντας εμφανίσει προηγουμένως έξι κρούσματα (σε παίκτες και τεχνικό τιμ), ενώ επτά θετικοί βρέθηκαν στον Καραϊσκάκη (5 παίκτες, δύο από το σταφ) πριν αγωνιστεί στα Χανιά. 

Επίσης από τρία κρούσματα έχουν ο Πιερικός, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Θεσπρωτός, δύο το Αιγάλεω, ένα η Λάρισα, ενώ δύο μετράει και ο ΠΑΟΚ Β’, το παιχνίδι του οποίου αναβλήθηκε την Τετάρτη, αλλά αυτό έγινε γιατί δέκα ποδοσφαιριστές της Καβάλας εμφάνισαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. 

Εκτός των προαναφερθέντων όμως, σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, υπάρχουν κι άλλες ΠΑΕ που μετρούν 1-3 κρούσματα τα οποία δεν έχουν ανακοινώσει οι ίδιες (ενημέρωσαν όμως προφανώς τη Λίγκα). Μέχρι στιγής δεν υπάρχει αναφορά για κρούσματα στην ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά γεγονός είναι ότι από τον αγωνα στην Λάρισα υπήρξαν απουσίες που δεν δικαιολογούνται από τραυματισμούς.