Ανέλαβε την ευθύνη ο Νίκος Κεχαγιάς: «Δεν εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να βγει και σε καλό στο μέλλον»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Γιάννη Βοϊτσίδη παραχώρησε ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΛ.

Ανέλαβε την ευθύνη για την πολύ κακή εικόνα της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να επικρατήσει συγκέντρωση μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, κάτι που μελλοντικά μπορεί να πεισμώσει την ομάδα να βγει και σε καλό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν έχω να πω πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Δεν εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Μείναμε στις διακοπές των Χριστουγέννων. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτή την εμφάνιση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Ήταν μια καλή σφαλιάρα για εμάς. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν μπορούμε να κριθούμε μόνο από ένα παιχνίδι, όσο κακό και αν ήταν αυτό».

Για τη συνέχεια μετά την ήττα: «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα εκείνο που πρέπει να επικρατήσει είναι η συγκέντρωση. Οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν δυναμώνουν πάρα πολύ μετά από τέτοια αποτελέσματα. Μέσα από τα κακά αποτελέσματα μπορεί να βγει και κάτι θετικό. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο».