Super League 2: Επικείμενο «διαζύγιο» του ΑΟΞ με τον αρχηγό Βαγγέλη Πλατέλλα

Δεν αποκλείεται το παιχνίδι στη Λάρισα να ήταν το τελευταίο για τον 33χρονο εξτρέμ και εκ των αρχηγών της Ξάνθης Βαγγέλη Πλατέλλα.

O Ιωνικός εκδήλωσε «ζεστό» ενδιαφέρον για την επιστροφή του 33χρονου μεσοεπιθετικού στη Νίκαια και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA.

Ο Πλατέλλας υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ιωνικού στη Super League την περασμένη σεζόν, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στον ΑΟΞ στο παιχνίδι της Νίκαιας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο Καλύτερος Έλληνας παίκτης της SL2 τη σεζόν 2019-20.

Αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Ξάνθης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, κερδίζοντας και μια θέση ανάμεσα στους πέντε αρχηγούς του συλλόγου.

Με την φανέλα της Ξάνθης μέχρι στιγμής έχει 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην ομάδα της Νίκαιας.