ThrakiSportS Awards 2021: Ψηφίστε τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στην Θράκη

Ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή της Θράκης την χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Η προεπιλογή έγινε από την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS και προσπαθήσαμε με αυτήν να εντάξουμε όσους διακρίθηκαν μέσα στο 2021, από όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούμε τον καλύτερο με βάση τις επιδόσεις και την απόδοσή του μέσα στο 2021 και μόνο. Δεν ενδιαφέρει δηλαδή το βάρος του ονόματος που κάποιος ενδεχομένως κουβαλά ή πιθανές μεγάλες παλιότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Ως θρακιώτες προπονητές καταγράφουμε όσους είτε κατάγονται από την Θράκη είτε μέσα στην διάρκεια της χρονιάς προπονούσαν ομάδες της Θράκης.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν παρακάτω τον προπονητή που επιλέγουν ως κορυφαίο του 2021 στην Θράκη. Η ψηφος του αναγνωστικού κοινού θα μετρήσει κατά 50% και στο υπόλοιπο 50% θα μετρήσει η εκτίμηση της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε τον κορυφαίο αθλητή του 2021.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή ως το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. Η ανακοινωση του κορυφαίου προπονητή της Θράκης για το 2021 θα γίνει, όπως κάθε φορά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς…

[Total_Soft_Poll id=”31″]

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2021» (με αλφαβητική σειρά):

ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ): Ο προπονητής του ΟΦΘΑ στην κολύμβηση είναι και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες του παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Είχε κατακτησει τον τίτλο του κορυφαίου θρακιώτη προπονητή και στην τελευταία φορά διεξαγωγής των ThrakiSportS Awards το 2019.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (ΠΑΛΗ): Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις εγχώριες αλλά και διεθνείς επιτυχίες παλαιστών όπως η Νικολέτα Μπάρμπα, η Αγάπη Αμπελίδου, η Αθηνά Γιαγτζόγλου, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης. Οδηγησε την ομάδα του Δημοκριτείου στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Νέων ως το καλοκαίρι, παραιτήθηκε για να αναλάβει τιην διεύθυνση των ακαδημιών της Ξάνθης το καλοκαίρι. Τελικά μετά την 1η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν ανέλαβε και την πρώτη ομάδα του ΑΟΞ και με αυτόν στον πάγκο τρέχει ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών με 18-0 στα γκολ.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Κατέκτησε με την ομάδα της Κραϊόβα το Κύπελλο Ρουμανίας και λίγο καιρό μετά το Σούπερ Καπ στην βαλκανική χώρα. Για τον λόγο αυτόν ο Αλεξανδρουπολίτης κόουτς είναι υποψηφιος για κορυφαίος προπονητής της Ρουμανίας μαζί με Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Ανέλαβε τις τύχες του ΑΟΞ μετά την περιπέτεια με τον Τόνι Πόποβιτς και με αυτόν στον πάγκο της, η ομάδα της Ξάνθης έτρεξε ένα αήττητο σερί 15 αγωνων στο πρωτάθλημα της Super League 2, που είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου. Μια χαμένη χρονιά κρίθηκε τελικά σε διπλούς αγώνες μπαράζ και παρα 8 λεπτά δεν πέτυχε άνοδο με 7η διαφορετική ομάδα στην Α’ Εθνική

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗΣ (ΣΤΙΒΟΣ): Οδήγησε τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στην κορυφή των ομάδων στίβου της Θράκης και ιδίως στις σκυτάλες. Για πρώτη φορά ο θρακιώτης κόουτς ορίστηκε ως ομοσπονδιακός προπονητής από τον ΣΕΓΑΣ και θα έχει ευθύνη για την παρακοκούθηση όλων των αθλητών της ευρύτερης περιοχής στις ταχύτητες.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στην SL2 μέσα από διαδικασία μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών, την οποία τελικά δεν αποδέχθηκε λόγω έλλειψης πόρων και στήριξης από την τοπική κοινωνία.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ): Ο προπονητής κολύμβησης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης κρύβεται πίσω από την ευρωπαϊκή επιτυχία του Αναστάσιου Κούγκουλου στην Ρώμη, την πρόκριση του Αλέξανδρου Λεργιού στους παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο αλλά και την άνοδο της κολυμβητικής ομάδας του ΝΟΑ στην 1η θέση μεταξύ των συλλόγω της Θράκης.