Super League 2: Πάνε για Σάββατο τα εκτός έδρας ματς του ΑΟΞ με Ολυμπιακό Β’ και Ηρακλή και το εντός με Βέροια

Σάββατο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα παιχνίδια που θα δώσει τα πρώτα τρία Σαββατοκύριακα του 2022 η Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League 2, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό της διοργανώτρια αρχής.

Στην αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου (το πρώτο 1-2/1 προφανώς δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της Πρωτοχρονιάς) ο ΑΟΞ πρόκειται να αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Ολυμπιακόι Β’ στις 14.45. Η επιλογή για Σάββατο είναι για τηλεοπτικούς λόγους.

Για τους ίδιους λόγους και το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου που η Ξάνθη είναι προγραμματισμένο να αντιμετωππίσει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, η αναμέτρηση αυτή καταρχήν έχει οριστεί για Σάββατο 15/1 και μάλιστα θα είναι βραδινη με ώρα έναρξης στις 17:00.

Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι του ΑΟΞ με την Βέροια, που βάσει προγράμματος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Ιανουαρίου. Ο αγωνας στα Πηγάδια καταρχήν έχει ζητηθεί να είναι τηλεοπτικός και μάλιστα σε βραδινή ώρα, με ώρα έναρξης στις 17:00 του Σαββάτου 22/1.

Πρακτικά, για να παίξει Κυριακή ο ΑΟΞ στο 2022 με βάση αυτόν τον αρχικό προγραμματισμό θα πρέπει να φτάσουμεστο τέλος του μήνα, στις 30 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, όταν και ο ΑΟΞ θα αντιμετωπισει εκτός έδρας στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου.