ΕΠΣ Έβρου: Λύτρωση με Καρακασίδη στο 119′ για το Κύπελλο η Αλεξανδρούπολη

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Θράκη Φερών και την Αλεξανδρούπολη για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Έβρου κρίθηκε στην παράταση, με τη να παίρνει την πρόκριση με σκορ 1-0.

Ένα γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Περικλή Καρακασίδη στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης λύτρωσε την Αλεξανδρούπολη και της χάρισε τη νίκη-πρόκριση με 1-0 επί της αξιόμαχης Θράκης Φερών σε αγώνα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Έβρου.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής της Αλεξανδρούπολης FC, Ζόραν Στοΐνοβιτς επέλεξε να κατεβάσει μια εντεκάδα με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Στα αξιοσημείωτα όμως της αναμέτρησης είναι ότι τα γάντια του τερματοφύλακα πήρε ο μέσος της ομάδας Άγγελος Πατσιώρας καθότι ο Παπαδόπουλος απουσίαζε λόγω τραυματισμού και ο Συριτούδης λόγω σπουδών.

Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και έτσι πήγαμε στην παράταση όπου λίγο πριν την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρακασίδης (φωτό αρχείου) όπου ευστόχησε οδηγώντας την Αλεξανδρούπολη στους επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί θα αντιμετωπίσει εντός έδρας αυτή τη φορά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.