Ικανοποίηση Κεχαγιά: «Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο, με σοβαρότητα μέσα στην ΑΕΛ»

Δηλώσεις μετά την επιβλητική νίκη με 5-0 κόντρα στα Τρίκαλα παραχώρησε ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς.

Δήλωσε ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την 7η συνεχόμενη νίκη της ομάδας, ενώ σχολίασε και το ερχόμενο παιχνίδι μετά τα Χριστούγεννα μέσα στην ΑΕΛ, που θέλει να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα όπως δήλωσε, όπως όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Ευτυχήσαμε στις πρώτες φάσεις που κάναμε στο παιχνίδι να πετύχουμε γκολ. Αυτό μας διευκόλυνε πολύ περισσότερο ώστε να παίξουμε ένα πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και εμείς. Κάνουμε μια προσπάθεια τις τελευταίες 40 μέρες για να βελτιώσουμε την ομάδα βήμα-βήμα, που είναι πλέον ορατό. Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Υπάρχει η ικανοποίηση ότι ήρθε η 7η συνεχόμενη νίκη και δεν δεχθήκαμε τέρμα. Εκεί πάνω προσπαθούμε να χτίσουμε δυνατή, με αξιοπρέπεια και στέρεες βάσεις».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Εμείς τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι μετά τις γιορτές μέσα στην ΑΕΛ, με σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο υγεία, Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, και ειδικά για τους φιλάθλους μας εδώ στην Ξάνθη να περάσουνε όμορφες οικογενειακές στιμές».