Γ’ Εθνική: Με 21 παίκτες και τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Ορφέας Ξάνθης

Με τις γνωστές απουσίες των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετωπίζει, όπως των Καραγκιόζη και Χακη Τζαμπάζ, αλλά τον Λαζο Παπαδόπουλο να επιστρεφει από την τιμωρία του, ο Ορφέας Ξάνθης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ο τελευταιος για το 2021, μια χρονιά που έφερε τον σύλλογο του Μπάμπη Χατζημεστή στην κορυφή, να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής και στη υνέχεια να εξαφαλίζει άνοδο για την SL2 την οποία ωστόσο δεν αποδέχθηκε.

Την περασμένη Κυριακή ο Ορφέας πέτυχε την πρωτη του νίκη τη νέα σεζόν, στην έδρα του Ορφανίου και ξέφυγε από την τελευαία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο απέχει ακόμα μακριά από την ζώνη της σωτηρίας και δεδομένου ότι κινδυνεύει και το Παραλίμνιο, η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά.

Αναλυτικα οι 21 παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή:

Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Γιουργούσης, Γκασιμπαγιαζίδης, Ιωαννίδης, Καλαϊτζόπουλος, Κατρανίτσας, Κοντο, Κουκουρίγκος, Κριεζής, Μανιάς, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος, Σουκρηογλου, Τολμίδης, Τορομανίδης, Τσίμπλας και Χιντ Ιμερ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΣΤΟΛΗΠΑ ΠΟΣΟΛΗΠΑΩΝΑΜΕΑΟΟ.Α ΑΓΩΝΑ_ΜΕ ΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: 10:30 FRESHCO cO 1. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΠΩΤΗΣ 2. ΒΡΙΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3. ΠΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΓΚΑΣΙΜΠΑΠΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 5. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6. ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7. ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΠΟΣ 8. ΚΟΝΤΟ AXMET 9. ΚΟΥΚΟΥΡΙΓΚΟΣ ΓΕΩΡΠΟΣ 10. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 11. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 12. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 13. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 14. ΜΟΥΜΙΝΟΓΛΟΥ TANEP 15. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΠΟΣ 16. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 17. ΣΟΥΚΡΗΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 18. ΤΟΛΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΠΟΣ 19. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 20. ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 21. XINT MEP"