Super League 2: Με ασταμάτητο Διαμαντόπουλο «καθάρισε» και τον Ολυμπιακό Βόλου και βλέπει… κορυφή!

Αύξησε το σερί στις 5 συνεχόμενες νίκες η Ξάνθη, καθώς επικράτησε και του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 στα Πηγάδια στo πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

H Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 21′ με όμορφο πλασέ του Διαμαντόπουλου, έπειτα από την σέντρα του Πλατέλλα από δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση στο ημίχρονο, υποστηρίζοντας ότι ο επιθετικός του ΑΟΞ ήταν σε θέση offside.

Παρ’ ότι ο ρυθμός έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις, η Ξάνθη βρήκε και το δεύτερο γκολ που κλείδωσε το τρίποντο, με το αυτογκόλ του Κόλλα που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από σέντρα του Ηλία Τσέλιου.

Η μεγαλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων ήταν μόλις στο 4′ λεπτό, όταν ο Κουντουριώτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΞ και θέλησε να περάσει και τον Ίτσο, αλλά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ο Νίκος Κεχαγιάς έκανε και την απαραίτητη διαχείριση, αφήνοντας εκτός βασικούς παίκτες όπως ο Ιμπραΐμι και ο Μονρόουζ, έχοντας στο μυαλό του το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, με πρώτο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών) – Νταβέλα (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Πλατέλλας (87′ Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (46′ Δόρης), Διαμαντόπουλος (76′ Ιμπραΐμι), Γκόμεζ (76′ Μονρόουζ), Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Ουνγιαλίδης (73′ Πολίμος). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Ναά (64′ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (46′ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (64′ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (64′ Ξύδας 80′ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κιτόκο.