Πρώτες δηλώσεις Πέρκου: «Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου, οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν»

Τις πρώτες δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου παραχώρησε ο νέος προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης, Στέφανος Πέρκος.

Ο Πέρκος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα κόντρα στην Αρετσού στην Καλαμαριά, κερδίζοντας την πρώτη του νίκη, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων εκτός έδρας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά από 10 μέρες στον Λεύκιππο;

Για τις πρώτες εντυπώσεις: «Οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Ξάνθη με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόκειται για μια ομάδα που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξελιχθεί και να φτάσει ψηλά. Υπάρχει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον. Αισθάνομαι οικεία και άνετα».

Τι στοιχεία πρόκειται να δώσετε στον Λεύκιππο; Τι να περιμένει ο κόσμος;

Για το πλάνο της ομάδας: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου και ότι καθημερινά μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο θα δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας. Αυτά είναι στοιχεία που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και αυτά θα προσπαθήσω να τα δώσω στην ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήσουμε μέσα από την πολύωρη εργασία μας να επικεντρωθούμε στην περαιτέρω βελτίωση των Τμημάτων Υποδομής (Ακαδημίες) και το Ανδρικό μας τμήμα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το ντεμπούτο: «Σίγουρα μας ικανοποιεί η νίκη όπως και η διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με αποτέλεσμα από νωρίς να έχουμε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η διαφορά αυτή επέφερε μια χαλάρωση στα τελευταία λεπτά και να μην έχουμε την απαραίτητη αμυντική συγκέντρωση».