ΕΠΣ Έβρου: Διευκρινίσεις για την τιμωρία του μέλους της από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η ΕΠΣ Έβρου για την τιμωρία μέλους του ΔΣ της που είχε οριστεί παρατηρητής του αγωνα Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός για την Γ’ Εθνική, μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS μέαω του οποίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Έβρου επιβεβαιώνει ότι υπήρξε τιμωρία του μέλους της, διευκρινίζει ωστόσο ότι αυτή επιβλήθηκε επειδή ο συγκεκριμένος παρατηρητής καθυστέρησε να αποστείλει την έκθεσή του στην ΕΠΟ. Η έκθεση αυτή πάντως εστάλη, έστω και εκπρόθεσμα. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της απόφασης, απαγορεύεται το συγκεκριμένο μέλος να διορίζεται για 40 μέρες ως παρατηρητής αγώνων.

Η ανακοινωση της ΕΠΣ Έβρου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς αποφυγή παρερμηνιών ως προς το μέλος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Γιαντσελίδη και την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών, η ποινή του οφείλεται σε αργοπορημένη αποστολή της έκθεσης του Παρατηρητή αγώνα προς την ΕΠΟ, στον αγώνας Γ’ Εθνικής Ορφέας PUMA Ξάνθης -Πανδραμαϊκός, η οποία και εστάλη.
Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ