Ανακοίνωση – καταπέλτης της ΠΑΕ Ξάνθη κατά προπονητή και προέδρου της Νίκης Βόλου!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη την Τρίτη 7/12, προς απάντηση των όσων δήλωναν τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης.

Πέραν των λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων κυρίως στον πειθαρχικό τομέα, η Ξάνθη αναφέρεται και στο περιστατικό του Παπάζογλου με το μπουκάλι που έφαγε στο κεφάλι κατά την αλλαγή του, όπως ανέδειξε το ThrakiSportS, καθώς και στις δηλώσεις-αμφισβήτηση του Βοσνιάδη.

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τις δηλώσεις του προπονητή και του προέδρου της Νίκης Βόλου και πραγματικά απορούμε αν παίζαμε στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (5/12) και ώρα 14:45 με την Νίκη Βόλου ή αν είχε την ώρα του παιχνιδιού ήλιο ή φεγγάρι.

Και για να μην κουράζουμε πολύ….

  1. Πέναλντι με απλωμένο χέρι του Γρομητσάρη (21ο λεπτό) σε προσπάθεια Ginsari.
  2. Οφσάιντ ο Ibraimi 2 μέτρα πίσω (37ο λεπτό).
  3. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ανύπαρκτο οφσάιντ στον Διαμαντόπουλο.
  4. Κάταγμα μύτης του Παπάζογλου χωρίς κίτρινη κάρτα, όπου η διάγνωση του είναι κάταγμα ρινικού οστού με παρεκτόπιση και χρειάστηκε κλειστή ανάταξη και ακινητοποίηση με νάρθηκα (και τόλμησε ο αθεόφοβος να καθυστερήσει να σηκωθεί 7 λεπτά!!!).
  5. 4 ράμματα στην φτέρνα ο Vicente χωρίς κίτρινη κάρτα.
  6. Καταιγισμός μπουκαλιών και φτυσιμάτων στον πάγκο της ομάδας, σε φιλάθλους του ΑΟΞ και στο κεφάλι του Παπάζογλου την ώρα της αλλαγής.

Όλα καλά Κύριοι της Νίκης Βόλου.
Τελικά για κάποιους όντως έχει φεγγάρι…

Και πάλι καληνύχτα σας!»