Εκνευρισμένος ο Βοσνιάδης με το περιστατικό Παπάζογλου: «Όλη η φασαρία γίνεται γιατί είναι 7-8 λεπτά κάτω και δεν καλούμε να μπει το φορείο»

Δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, μετά την ήττα από την Ξάνθη με 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης για την 6η αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση κυρίως του πρώτου μέρους, αλλά όχι από την αποτελεσματικότα και την ήττα δηλώνει ο έμπειρος τεχνικός των Θεσσαλών, ενώ τοποθετήθηκε και για το περιστατικό με τον Τάσο Παπάζογλου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Με τόσες φάσεις πάνω στην εστία, με τον αντίπαλο να μην μπορεί να πάρει αναπνοή, να χάνουνε την μπάλα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γηπέδου εύκολα. Να κάνουμε συνέχεια επιθέσεις, να φτάνουμε στην εστία και να μην κάνουμε τα γκολ. Αρχικά φταίμε εμείς. Πρέπει να σκοράρουμε και να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης.

Σχετικά με την αναμέτρηση: «Είναι δύο ομάδες στο γήπεδο που η μία έχε πνίξει την άλλη. Δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη η κατάσταση. Δεν υπήρξε ρυθμός και έσπαγε συνέχεια. Είναι φυσιολογικό. Ο αντίπαλος δεν είχε δυνατότητες ν’ ακολουθήσει τον δικό μας ρυθμό και επεδίωξε να βρει κάτι άλλο για να τον σπάσει αυτά είναι μέσα στα παιχνίδια».

Για το περιστατικό με τον Παπάζογλου: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην χάνουμε την ψυχραιμία. Η όλη φασαρία γίνεται γιατί ενώ ο παίκτης (σ.σ. ο Παπάζογλου της Ξάνθης) είναι 7-8 λεπτά κάτω δεν καλούμε να μπει το φορείο, δεν τον βγάζουμε έξω και με το που πάει να μπει το φορείο σηκώνεται μέσα. Εμείς ως έμπειρη ομάδα δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις συμπεριφορές του αντιπάλου, ούτε να εκνευριζόμαστε αν υπάρχει μεγαλύτερη ένταση απ’ έξω. Στο χρονικό διάστημα που μπορούσαμε να παίξουμε έπρεπε να βρούμε τις φάσεις μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και με το x πικραμένοι θα ήμασταν. Έγινε μία φάση σε ένα στατικό, και από εκεί και μετά δείξαμε ότι εκνευριστήκαμε πολύ. Πήγαμε λίγο στο άναρχο. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Για τον κόσμο της Νίκης Βόλου: «Ο κόσμος βλέπει ότι έχει μία ομάδα που δεν κοροϊδεύει κανέναν και δίνει τις μάχες της παντού και κανείς δεν είναι διάφορος. Αυτό είναι μία προίκα για μία νέα ομάδα, να βάλει τη βάση για να δει αισιόδοξα τη συνέχειά της. Βαθμοί που χάθηκαν εδώ η ομάδα μας θα τους φέρει απ’ έξω και μετά είναι να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας. Είναι ένα μάθημα αυτό για την ομάδα μας και δεν πρέπει να την ξαναπατήσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να συγκρατιόμαστε και να προστατεύουμε την ομάδα».