Γ’ Εθνική: «Αστεράτη» εμφάνιση από την Αλεξ στον Εύοσμο! Επιστρέφει χωρίς να δεχτεί τέρμα από τον Αγροτικό παρά την αλλαγή γκολκίπερ

Ο Αγροτικός Αστέρας ηταν το φαβορί, αλλά μετά από… «αστεράτη» εμφάνιση η Αλεξανδρούπολη κατάφερε να επιστρέψει από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης χωρίς να δεχτεί τέρμα και τσιμπώντας έναν υπεροπολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, θα μπορούσε να έρθει και τρίποντο αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Ζόραν Στοΐνοβιτς όπως στο 22ο λεπτο όταν οι Εβρίτες έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Δορουγιδένη που σταμάτησε ο Στρατηλάτης. Αυτή ήταν η μονη καλή ευκαιρία της Αλεξανδρούπολης στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαν μια ευκαιρία και οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Κεχαγιά στο 12′ να περνά λίγο άουτ. Ωστόσο το σημαντικό γεγονός του πρώτου 45λεπτου ήταν η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με τον Συριτούδη να περνά στη θέση του τραυματία Παπαδόπουλου στο 27ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Αλεξανδρούπολη ήταν αυτή που “χτυπούσε” την αντίπαλη περιοχή με αντεπιθέσεις. Στο 70′ και πάλι ο Δορουγιδένης μετά από συνεργασία με τον Στοΐνοβιτς, σούταρε λίγο άουτ. Μια ακόμη τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 76′ με τον Καρακασίδη να σουτάρει και αυτός λίγο έξω από τα δοκάρια. Ετσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν έφερε σοβαρές ανακατατάξεις στην βαθμολογία με την Αλεξανδρούπολη να φτάνει τους 11 και τον Αγροτικό στους 15. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς θα υποδεχθεί στο “Φώτης Κοσμάς” την Αναγέννηση Πλαγιάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος (27′ Συριτούδης), Δορουγιδένης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Σιδηρόπουλος, Αγγ. Πατσιώρας (52′ Σιώπης), Αμπραχαμιάν, Κ. Πατσιώρας, Ν. Στοΐνοβιτς (90+1′ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης, Ρουμπιές (90+1′ Παγωνίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Καλλίδης, Νικολαΐδης, Καραγιάννης, Ψάλτης, Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου, Ευθυμιάδης, Κατσιάκης, Καθάριος, Κεχαγιάς