Super League: Παραπαίει ο Λουτσέσκου με νέα ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ στη Νίκαια!

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τον Λουτσέσκου μετά από αυτές με 2-0 στο Περιστέρι και 0-1 από τον Άρη στην Τούμπα και ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες περί… αποχώρησης από την ομάδα, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 18′ με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος κατάφερε να βρει ένα γκολ ισοφάρισης μόλις δύο λεπτά αργότερα και να φτάσει στην ανατροπή με πέναλτι που κέρδισε ο Λένις μέσω VAR και εκτέλεσε ο Άοσμαν στο 34′.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε εγκλωβισμένος να αντιδράσει στο πρώτο 45λεπτο, μόνο ο Ζίβκοβιτς πάλευε, αλλά και στις αρχές του δευτέρου μέρους όπου ο Ιωνικός στο 49′ έβγαλε μια ωραία αντεπίθεση με τον Κιάκο να δίνει στον Λένις ο οποίος πλάσαρε τον Πασχαλάκη για να κάνει το 3-1. Ένα σκορ που έφερε την ομάδα του Λουτσέσκου σε δύσκολη θέση και να κυνηγάει την ανατροπή.

Ο Λουτσέσκου έκανε δύο αλλαγές που έκαναν καλύτερη την ομάδα του, πέρασε στην αναμέτρηση τους Σβαμπ και Μουργκ με τον δεύτερο μάλιστα να μειώνει στο 60′ με ωραία κεφαλιά σε 3-2 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε από εκείνο το σημείο και μετά με τον Λουτσέσκου να κάνει κάθε πιθανή αλλαγή σε πρόσωπα και σχηματισμό, έπαιξε ακόμα και με τρεις στην άμυνα και τους Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί σε ρόλο μπακ την ισοφάριση αλλά δεν την βρήκε.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλα όσα κάνουμε, πηγαίνουν λάθος. Ξεκινώντας με το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα, με τις ευκαιρίες, με τα λάθη και καταλήγοντας με τις αποφάσεις. Είτε μιλάμε για επιλογές παικτών, που είναι ατυχείς κάποιες φορές. Σκέφτομαι ότι είναι κινήσεις δίχως έμπνευση τη δεδομένη στιγμή. Όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων είναι το χειρότερο για μένα στην Ελλάδα. Δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα και τη δυναμική για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λάθος κάνουμε. Είναι δική μου ευθύνη όλο αυτό το κομμάτι. Θα δείτε την αντίδρασή μου».